Cobra group - Bad corp. Pyramidspel på hög nivå.

Hej.

Jag blev för ett par veckor sedan kontaktad av en tjej på stan i Lund som berättade för mig att de sökte folk på hennes arbetsplats, BAD corporation i Malmö. Namnet gjorde mig tveksam, (B.A.D. corp.) likaså hennes sätt och det faktum att hon sade sig inte veta något om vilken typ utav jobb det handlade om.
Jag gav henne dock mitt nummer och namn och blev kontaktad för en intervju. Damen i telefon sade sig heller inte veta vad det handlade om för jobb. Det enda hon visste var att det handlade om ett försäljningsjobb. Nåväl tänkte jag och tackade ja till intervjun. Jag fick fylla i ett papper om mig och mitt liv, prata med chefen. Hon berättade för mig att Badcorp var en del av Cobra Group en jättestor organisation med över 700 kontor världen över. De var en seriös organisation och jobbade med försäljning av seriösa märken. Deras klient i Sverige är Tele2. Allting gick bra, jag blev nästa dag erbjuden att komma på en "provdag".
På provdagen fick jag gå runt med den tjej som värvat mig och som nu skulle bli min "ledare" eller "managment leader". Konstigt med tanke på att hon inte visste vad det var för jobb från första början?!? Naturligtvis visste hon det. Jag skulle bli hennes lärling och hon skulle dra in provision från mig liksom alla de över henne tjänar på hennes försäljningar. Jag lärde mig att när man sålt för 800 kronor under tre dagar på en och samma vecka så avancerar man till nivå två av fem vilket innebär att man ska, hör och häpna; värva tre stycken säljare som man sedan blir managment leader för. Klassiskt.
När jag kom hem från provdagen hos cobra group snurrade tankarna i huvudet och jag beslutade mig för att kolla upp dem. Är det någonting jag är bra på så är det kanske att googla lös den.
Här är lite av vad jag fann:
http://www.scam.com/showthread.php?t=19558
http://www.ripoffreport.com/reports/0/066/ripoff0066423.htm

De livnär sig på att ha en konstant ström med underbetalda försäljare, de övermättar marknaden och de enda som kan "make a living" genom att göra detta är de som redan är på toppen.

Dagen efter (p)rovdagen fick jag jobbet. Och jag sade tack. När dagen kom så vaknade jag ett tag innan utbildningsdagenmed stora chefen började, stängde av telefonen och sov vidare. Underbart.

102 kommentarer:

Anonym sa...

Word up! Har stött på dem tidigare också. Fett att någon vågar skriva om det!

Anonym sa...

hehe... helt rätt. Jag själv blev kvar där i 4-5 månader.. Innan jag sa emot och stack vidare. //fd. Crew-manager

Anonym sa...

Jag har stött på dem tidligare. Tilmed i Danmark också. Gott att skriva om det!!

Anonym sa...

"Jag skulle bli hennes lärling och hon skulle dra in provision från mig liksom alla de över henne tjänar på hennes försäljningar."

Tråkigt att du yttrar dig om något du inte känner till..

Dina argument bygger på en lögn/ovishet,det är nämligen så att när man som ledare tar in en ny säljare så får man inte en krona för det han säljer. dem enda som känar pengar på sina säljare är Företagsägaren och ibland den assisterande VD:n. Så säg mig.. innom vilket företag påver dem anstälda inte företagets omsättning och därmed ägarens lön? :P

Du tror inte att ägaren av microsoft eller Ikea känar mest pengar innom respektive företag?

du menar då alltså att dessa företag också är pyramidspel?

Anonym sa...

Ja du har inte mycket grund för det du säger eftersom du som sagt inte riktigt vet vad du pratar om.
En ledare får inte någon provision för det hans "lärling" tjänar. Det e hans jobb att träna dig tills det att du själv blir ledare när han gjort detta med 3 personer blir han själv befodrad. Och när du säger underbetalda så vill jag påpeka att detta är säljbranchen där din lön är provisions baserad. Och Tele2 som är en av de produkter som används är också den billigaste vilket gör den lätt att sälja. Dessutom får du en möjlighet att växa inom företaget. Ingen garanti eftersom alla gör inte det men det är något du själv får arbeta för. Ingenting kommer gratis detta är ett arbete för de mer ambitiösa och du förstärker även ditt eget själv förtroende och växer som person. Självklart finns det de som är missnöjda. Eftersom alla lyckas inte i denna branchen.

Anonym sa...

Cobragroup är ett väletablerat företag och det finns många avanceringsmöjligeter också men du får själv arbeta dig upp som tidigare sagt ingenting kommer gratis detta är för ambitiösa.

Anonym sa...

hehhe, jag tycker att det är väldigt bra och starkt att du skriver om ngt som du inte vet ngt om. Stackars dig ingen känner ngt på dig. det är ett jobb som varje svensk ska prova på. alltså det krävs starka personer med en stor vilja och öppenhet, personer som ärmesar funkar inte. med mesar menar jag, att försäljning är tuff business, så ALLA NI SOM HAR BALLAR TESTA SÅ KOMMER NI ATT SE EN FANTASTISKT MÖJLIGHET. du skriver om något och dessutom lägger ut det på blogg, det är nästan löjligt. faktiskt du har bara förlöjligat dig själv. res utanför sveriges gränser människa. hehe.. du är så rolig att du också ger dig själv beröm för ngt som du har ingen anning om. haha... du är för bra...alltså löjlig

jag önskar dig all lycka i världen....

PS: du undrar säkert varför jag vet så mycket.. jag jobbar där. tror du att vi skulle finnas i 6 städer och jobba med stora klienter om det är bluff, du är för rolig.... Vi är dyra konsulter och väldigt proffesionella.. det är därför Cobra är ledande koncern på försäljning F2F i världen..

good luck :)

Anonym sa...

Amen! Du hade tur som slutade tidigt!
Sjalv jobbade jag for dem under tva manader har nere i Sydney... Tva manader av hjarntvattning, logner och utnyttjande. Agaren t.o.m. ansag oss backpackers som "use n abuse-material"... Sjalvklart funkar det for vissa personer, men vagen dit ar kantrat av sa manga logner och hjarntvattning, sa man maste i princip ha noll samvete!

Men jag ar inte den som gramer mig, jag tar med mig de goda erfarenheterna, sasom saljteknik o.s.v.

Men den storsta erfarenheten jag larde mig, var dock att manniskan gor absolut allt for att tjana pengar, aven om det innebar att utnyttja andra personer!!!

Anonym sa...

Hallå! I skrivande stund så har jag just kommit hemifrån min andra dag som en av Cobra Groups (CG) anställda, och beslutade mig för att forska lite på vad jag har givit mig in i- och det verkar rätt fiskigt, men vi får se hur det går.

Medan jag ska försöka hålla en bra mask och arbeta där så mycket jag känner för, inte vad mina "överordnade" bestämmer; jag må vara deras anställd, men jag har inte för avsikt att ge upp mina principer utan en strid, men.. vi får se hur det går, jag har läst upp lite om det själv, och jag kan faktiskt hålla med om vad en annan person har sagt om när han jobbade för CG.

Nu, saken är den att jag är anonym är inte för att ajg är rädd eller orolig för vad som kan hända mig- det är bara en extra komfortfaktor, så att ingen bestämmer sig för att försöka sätta sig på mig eller befläcka min trovärdighet.

Mina observationer så här långt har varit att en konstant pushig attityd är nödvändig, och att ödmjukhet ses ned på (som en taktil omsorgsmänniska, strider det här mot allt jag känner till.)- vad företaget vill ha är generellt agressiva säljare- något jag inte är. Att du delat med dig av dina egna erfarenheter är en positiv sak, det tycker jag. Keep it up!

Anonym sa...

Hej
Cobra Group är antagligen en av de bästa företags former i sverige där man på ett öppet sätt kan jobba sig uppåt inom ett företag utan att man måste vänta på att någon annan skall säga upp sig eller gå i pansion att man får en resultat baserad lön är det bästa av allt vem har inte alltid vellat påvärka sin lön själv det e ju hur bra som helst
men för de som människor som e vana vid att man får 3500 kr varje månad av socialen utan att göra något för att förtjäna det de e ju jätta bra dom människorna kommer nog komma långt i livet tror jag då tjänar jag nog ändå 3500 kr i månaden och har förtjänat det men vad jag vet är det ingen som har tjänat så lite inom cobra group jag har fåt chansen att jobba men cobra Group och det är nog en av dom bästa företag jag jobbat inom

Trevor Slin sa...

Jag jobbade hos dem för två år sedan o jag tyckte det var kul tills jag blev kär i en brud som råkade vara en crew manager. Hon är ju den bästa som finns; smart, snygg, sexig... men jag kunde inte riktig slappna av pga många olika bull-fucking-shit som gick i mitt liv. (jag förlorade mina kompisar, min lägenhet, hade ont om cash) Tog tre månader innan jag bestämde mig att göra nåt annat (och jag sa upp mig samma dag jag blev leader).

Det är en tuff bransch o inte många som klarar sig det. Det är en överlevnadskurs i det sociala livet, "haj vs. haj". Men när man lyckas hitta sig själv i detta jobb blir livet alltså mycket mycket bättre. När man inte har någonting har man inget att förlora, Jag tackar dem för alla utbildningar o teknik jag lärde mig av dem. Jag använder dem hela tiden o jag struntar egentligen i om Cobra Group har patent på alla sina utbildningsmetoder. Skulle dem säga nåt till mig nu skulle jag bara krossa o bryta sönder deras knä :)

Anonym sa...

Bra skrivet, har jobbat på Malmökontoret och som tidigare har skrivit så är det oerhört slitet arbete med 100% provision. Under min tid slutade väldigt många pga dålig lön(fast man fick inte säga att de hade gått dåligt för sina kollegor). Jag slutade efter 3-4 månader pga en debatt jag hade med chefen där jag ville ha fast lön också för att jag sålde bäst på kontoret och visste att hon tjänade bra pengar på mig.
Hon sa att jag inte skulle kunna tjäna lika bra någon annan stanns...


I dagsläget jobbar jag som Key account manager för Roche....

Anonym sa...

Är det möjligen en och samma människa som hyllar Cobra group? Det är samma typ av stavfel i inläggen. Jag känner folk som arbetat där. Verkligen sektliknande, utnyttjande av folk och krav på att man i princip bara bör umgås med folk på jobbet.

Anonym sa...

Om man e så dum o tro att det e bli owner och milionär bör man inte slösa tid o engagera sig i Cobra groupen- Bara de absolut vassaste o business-orienterade kan gå hela vägen!

Anonym sa...

Om man e så dum o tro att det e lätt att bli owner och milionär bör man inte slösa tid o engagera sig i verksamheten- Bara de absolut vassaste o business-orienterade kan gå hela vägen i Cobra gruppen!

Anonym sa...

"Är det möjligen en och samma människa som hyllar Cobra group?"

– Instämmer. Snygg observation!

Anonym sa...

Jag har jobbat för företaget The Draft i göteborg, som är en bakficka till B.A.D coporation,

jag jobbade endast som många oavanstående i 2 månader,jag blev en Leader, sen insåg jag att det e bara lurebedrägerie alltihop, på morgonen sitter man på långa möten som inte leder någonstans. och man arbetar långa dagar, helt utan någon form av O.B tillägg

Sen tar dom även förgivet att man ska arbeta hur mycket som helst, så man känner sig tvingad att slita från morgon till verkligen kvällen.

Usel lön med, finns ingen garanti på att du kommer få någon lön i huvud taget, endast provision styrd inkomst
verkligen inget företag att rekommendera.

"Ett bevis är: man kan fråga sig varför dom har en sådan otroligt hög omsättning på personal, folk blir nyanställda , sen säger dom upp sig nästan omgående.!"

Idag arbetar jag på ett annat sälj bolat o GBG som är betydligt bättre och inger mer säkerhet.
Även en liten lön som är fast utöver provisionen

en gammal besviken anställd

Anonym sa...

dem är skit hela koncernen.en liten legal sekt, jag tycker det är kul att prata med dem som jobbar fortfarande där. det låter sjukt när man lyssnar. jag är så glad att jag gick ur den sekten. aldrig mer.alla är falska.

Rivka sa...

Tack så jätte mycket för att du skrev om det här! Jag har just haft ett jobb som telefonförsäljare, utan vidare succé. Blev nästan nerbryten av jobbet. Jag blev uppringd från B.A.D Corporation alldeles nyligen och har lärt mig att inte vara lika godtrogen som sist. Visst, man ska våga prova vingarna när man inte riktigt tror att det funkar. Men jag har provat färdigt för den närmaste tiden. Jag ska genast tacka nej till intervjun! Tack för att du har räddat mig från en ytterligare en nitlott!
(De anonyma som har kommenterat dig negativt tänker jag inte lyssna på. Törs de inte kalla sig något annat än anonyma vill jag inte tro på dem! Det blir som att köpa grisen i säcken ännu mer.) Tack även till de andra som vågat vara kritiska. Ni skapar betydligt mer trovärdighet än de som är positiva.
Lev väl och låt ingen annan bestämma över dig!

Anonym sa...

hej, läste inläget och tänkte efter, dom ringde mig idag och sa att jag ska på intervju, men nu så tvekar jag, vad ska jag göra?

Anonym sa...

De som kommenterar till Cobras fördel verkar inte vara särskilt begåvade människor, åtminstone inte språkligt. Har lite svårt att tänka mig att någon som kallar sig själv för "dyr konsult" i positiv bemärkelse, kan ta något betalt i konsultarvode överhuvudtaget!

Det vore intressant om någon från Cobra Group kunde träda fram och skriva något, med signatur förstås.

BAD har enligt allabolag.se en omsättning på runt 5 miljoner och cirka 23 anställda, samtidigt som de gör en liten vinst. 217 000 per anställd, ungefär. Det säger en hel del.

Anonym sa...

haha OMG, Pyramid spel och grejer?? vilket skitsnack detta är!! Läs på innan ni skriver en massa saker som inte stämmer! Du som pratar om B.A.D omsättning osv, har du ngn koll på hur pengarna fördelas mellan klient, bolaget och säljaren? Nä just det! Den informationen hade förmodligen gett dig svar på din fråga.
Jag kan förstå det flesta inläggen här på sidan, dock förstår jag faktiskt inte varför man smuttskastar företagen så? Jag har själv arbetat som säljare på ett av kontoren, arbetade där i ett halv år ungefär men slutade pga jag startade eget. Dom har en enorm kompetens, en grym utbildning, folk är oerhört positiva, har aldrig varit på en arbetsplats och haft så roligt som där! Saknar faktiskt hela tema andan som fanns där! Jag tackar dom så mycket för möjligheten, utbildningen, samt alla roliga människor jag lärde känna! Detta är företag där du som är ambitiös kan klättra både långt och snabbt. Chansen att gå långt finns där, men även chansen att bara lära sig att sälja.

Döm ej ngt ni inte vet ngt om

Anonym sa...

Hi hi...
Ett system som fungerar.. Då måste alla klaga.. Veklingar.. Gjorde 32000 efter skatt min första månad, 36000 efter skatt min andra. Undrar vad min tredje blir??? Jobbar man smart, har focus, och lyssnar på dem som vet, blir man rik..

Anonym sa...

Hej, min kille jobbar pa Cobra och det gar jattebra for honom + jag maste tyvarr saga att det har ar inget for folk som gillar att glassa pa jobbet - har maste man vara engagerad och strava till att na sitt mal - vilket ar to be an owner! Jag maste aven passa pa att saga att jag sjalv bor i Madrid och jobbar pa att ganska stort foretag som chef och det ar fan ta mig inte latt har heller - man maste prestera! Kom igen - sluta gnalla - passar ej jobbet sa ga och jobba i kassan - dar far ni garanterat en timlon och OB tillagg!!

Anonym sa...

du bestämmer din lön- är du lat förstår jag att du är negativt inställd till provisionsjobb. som sagt- om du sitter i kassan med timlön o OB så är du säkert egenföretagare inom ett år ;)

Erik Hall sa...

Hahaha två anonyma svar igen från en och samma person som inte har ÅÄÖ. Att dem verkligen försöker=/
Erik Hall. F.D Crew/Assistent Manager"DMS"!

Anonym sa...

Thoroughbred International Group AB (cobra group)
Org.nummer: 556730-2806 - Malmö

Anonym sa...

Även jag har jobbat på BAD corp. Det här är inget som jag ens rekommenderar min värsta fiende. Innan jag började jobba hos de hade jag slitit och sparat ihop pengar för att kunna betala insatsen på en framtida lägenhet. Allt gick upp i rök, då jag fick ta från sparpengarna för att kunna betala mina räkningar. Det sas att man skulle tjäna mellan 20-25 tusen, men kanske något lägre i början...började prata med folk de första dagarna o försökte luska ut hur mycket man tjänade, alla var undvikande... sen visade d sig att folk gjorde runt 8000-10000 där man i princip jobbade 12 timmar per dag, ibland sex dagar i veckan plus att man fick stå för busskort/bensin själv. SNÄLLA håll er borta för ert eget bästa.

Anonym sa...

Hej! Kan bara konstatera att systemet bygger på utnyttjande av individen.Jobbade ett tag på ett av kontoren i Sverige.Det är ett riktigt pyramidbolag!! Allt du drar in på en vecka tjänar också i princip "owner av kontoret!! ,sedan går delar av din lön till teamleader,crew-manager o.s.v. Så hade man själv fått licencen och sälja el eller telfoni hade man tjänat de summor som det talas om,man hade sluppit alla leden!!! , Om det nu är så fantastiskt "lätt o tjäna pengar" varför slutar då 70-90% inom 2-3 månader???? det valigaste bortförklaringarna: -Han/Hon var inte tillräckligt tålmodiga", fel inställning" gav upp för lätt"e.t.c. Det går som sagt vad ut på att uttnyttja personalen så mycket som möjligt!! 12 timmar om dan! du lägger ut mellan 2000-3000kr&/månad för överhuvudtaget KUNNA jobba!! Bensin,telefon m.m STORT SKÄMT är vad det är. hur många blir ägare av kontoren(drömmen o lögnen dom likt en sekt proklamerar!) hur fan skall man kunna tjäna pengar på ett område man redan varit innan o sålt till var o varannan???,bundit kunden? Man "mjölkar" verkligen ut sista blodsdroppen" ur de områden man besöker.. vem betalar???? DU som springer o knackar dörr!!! Skurkar o bedragare är dom. Det är verkligen uppbyggt precis som än sekt, alla skall se exakt likadana ut!,tänka likadant,ingen får avvika från mönstret" stå på meningslösa morgon-möten, indoktrinera sig själva med samma doktriner(precis som sekter gör)skapar ångest o tryck på de olika leden (sparkar neråt i hierarkin) "du kan alltid göra lite mer"-snacket.(precis som sekter gör)Den idioten som skrivit o patetiskt försöker försvara vad den överväldigande majoriteten vet, är förmodligen ägare eller del- ägare till något kontor!!

Anonym sa...

Ni som säger att företaget utnyttjar en och att man tjänar dåligt osv är utan tvekan dåliga säljare. Kan ni inte göra jobbet rätt så förtjänar ni ingen lön över huvud taget.

Anonym sa...

Får så grymt dåligt samvete av att jag "lurat" så många människor för deras skull. Gammal Cobra anställd och mitt råd är att tänk efter en extra gång innan du ger dig in i det. För du kommer inte att tjäna bra, men du får en bra utbildning. Några 36000 kommer du inte att få ut, såna löner har de aldrig betalt ut, satt nämligen med lönerna och det var väldigt få som ens fick ihop till busskort och hyra.

Anonym sa...

Vill bara varna alla. BAD corporation är inte verksam i Göteborg längre, iallafall inte i samma utsträckning. men har ersatts då med COAL PROMOTION AB samt EXCEPT MARKETING AB. Det är samma hyckleri som BAD och THE DRAFT. De ingår alla under företaget The Cobra Group. Coal Promotion och Except Marketing annonserar på AMS nu.

Anonym sa...

Om detta är ett så "fantastiskt jobb" med "otroliga möjligheter"

Varför slutar mer än 75% inom 3 månader???

Vad tjänar en säljare i genomsnitt??

Svar: Enligt de årsredovisningar som finns tillgängliga,ligger den på någonstans mellan 6000-10 000kr/månad dividerat med 12timmar/dag

-2000kr Bensin+telefon(lågt räknat)

Summa: 4000-8000kr att betala Hyra,mat el,osv.
Säkerligen finns det säljare som snittar mycket högt, men det är en LITEN PROCENT av de som jobbar!!

Klassiskt, inspirerat pyramidbolag vilka får MLM-företag att se ut som mycket förmånliga!!!

Vilka Skojare!!!!Sekt??? absolut,

Anonym sa...

Vill bara att folk ska veta att man ska ta mycket av det som står här med en nypa salt. Många uttalar sig om sådant som man under en så kort arbetstid, som några veckor eller någon månad, varken hinner lära sig eller förstå. Därför borde man inte heller slänga ur sig saker som om det vore ren fakta. Jag ifrågasätter inte egna erfarenheter och uppfattningar, men när det gäller specifika saker, som exempelvis lönefördelning, att kalla något för "pyramidbolag", legitimitet o.s.v., så skulle jag vara försiktig. Mitt tips till er som verkligen undrar är att ställa alla frågor direkt till bolagscheferna. De förklarar mer än gärna hur verkligheten ser ut, sen kan ni bilda er en egen uppfattning. Antingen passar det eller så passar det inte- enkelt!

Anonym sa...

Hah!! blev du rädd att sanningen kom ut nu??? är det därför du försöker spela "neutral" tror du på fullt allvar att "bolagscheferna" berättar hur den ekonomiska fördelningen i pyramid-cobra VEKLIGEN ser ut???!! Vem som helst som jobbar/jobbade? kan läsa årsredovisning o behärska de 4 räknesätten klarar själv av kontrollera uppgifterna!! bluff o båg är vad det är!!! sluta hyckla o spela påläst!! det är ingen som tror dig ändå...

Anonym sa...

Hel sjukt företag EXCEPT MARKETING AB. Min fru blev helt ding i huvudet av dem efter tre dagar. Sekt ja och ägaren är en snål jävel som inte ens bjuder på mat när de efter arbetstid ska utbildas ett par timmar till. Det är personer som INTE är bosatta i Sverige som äger hela rubbet. Det är bara en täckmantel till Corba group. SÖK ALDRIG JOBB HOS DEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Hej!
Är riktigt glad att att jag gick in och läste den här bloggen! Det är verkligen ett tips jag vill ge alla som söker jobb; googla arbetsgivaren!
Jag har precis varit på en intervju för ett av de här företagen. Allt som människor skriver om hur värvningen går till stämmer!! Fick mina misstankar när jag såg hur kontoret såg ut, och det lömska i att absolut inte få någon information om hur jobbet går till (Ja förutom att man ska sälja då..) Blev tipsad av en kompis att gå in och läsa extra om just de här företagen för att han själv hade råkat ut för en fetblåsning.
Jag har som sagt inte gått längre än att gå på intervjun, men har blivit erbjuden "en dag på fältet"..funderar starkt på att gå dit och dissa dem rakt i ansiktet! Tycker också att det är komiskt att det är samma anonyma person som skriver de enda positiva inläggen ha-ha-ha.
Vill som många andra bara VARNA!!! Tycker att tele2 om de nu vill framstå som ett seriöst företag slutar att samarbeta med sån skit. Hoppas nu att alla som kommer i kontakt med dessa oseriösa företagen tackar nej till att delta i deras högst tveksamma verksamhet.

Anonym sa...

Hej
Jag har varit i denna svängen.
Det som ni säger är dåligt-stämmer.
Det positiva (även om det är lite) - stämmer med.

Jag blev lovad personalansvarig tjänst samt säljcoach då jag har bra meriter.

Kom dit och kände mig som om jag var dr utan nytta. Ville verkligen börja mitt arbete på riktigt. Men det var ingen som riktigt kunde ge svar på hur mycket lön man får, hur utbildningen går till exakt, och från början så hymlades det om tjänsten. Jag skulle bara vara där för att sälja.

Dem har morgonmöten tidigt. Kommer iväg för att köra till staden som skall säljas till, vid 9:15 ca. Framme kanske 11:00. Sedan kör man hem vid 17:00 och hemma 18:30.
Men oftast så kom man hem riktigt sent. Kom hem 8:30 och jag var helt slut.

Jag reagerade över att knappt någon där hade något umgänge med andra förutom sina kollegor. Allt var inriktat i att sluta in en i en bubbla.

Jag har själv haft chansen till att umgås med ägaren av dessa kontor. Alla kontoren heter olika. Men det är samma företag i grund och botten. Det är en kille som har satt ihop ett koncept och system.

Jag får säga att folket som jobbar där (säljare) är det inget fel på. Men högre upp samt systemet är helsjukt.

Många saker som inte stämmer.Det är många här som upplevt detta "inside". Ingen ska säga emot egna erfarenheter.

Och jag tvekar otroligt mycket till den som försvarar detta.

Min teamleader åt inget, drack inte ens så att han orkade, var stressad och erkänner att han inte sover så mycket.

Jag höll på att bli helt förstörd själv!

Jag har nämligen en underbar sambo och en fin liten dotter. Efter ett tag där på jobbet så började jag bli konstig.

-"JAG levererar på jobbet och DU ska leverera här hemma. Du får vara hemma man nu och jag kör business. Om du vill ha pengar så sköter du hemmet". Sa jag

Faktum är det att min dotter är 4år och somnar tidigt. Med andra ord så träffade hon mig 10 minuter på morgonen och inget på kvällen, hon hade ju somnat när hon kom hem. Och helger träffade jag familjen.

Jag år knappt, bara jobbade jobbade. Sedan så skulle vi ta en roadtrip till Sundsvall från Göteborg. Bo där i en vecka. Två tjejer tre killar.

Hur som helst så är jag glad över att jag SLETS ut ur detta. Min kille slet ut mig och ringde till företaget och sa ad han hade letat upp om alla dessa företag.

Alla dessa försäljningsföretag (ca 10-11) i Sverige har i slutändan samma ägare. Och så ha alla samma revisor och ägare.
Vissa fuskar med skatten, ingen redovisning, har anställda men är inte ett "aktivt" företag....tro mig jag har skaffat fakta.

För hela vårat liv är förstört av detta.

Vi gick ju back även om jag sålde riktigt bra!

Ni som försvarar detta eller inte tror mig. Leta upp fakta själv, rädda er. Ni mår inte bra, jag lovar!

/ Göteborgs tjej

Anonym sa...

Han som äger Except Marketing AB är ett svin. Han utnyttjar sina kvinnliga anställda med sex. De får bra lön om de ligger med han. Hans namn är Jesper Caröe Kahr. Han är ett svin rakt igenom.

Förre detta anställd på detta företag.
Glad att någon vågar ta upp detta.
Jag har varit i kontakt med TELE 2 om detta och de ska utreda det.
Jag ger inte mycket för Comviq efter detta. De vill bara tjäna pengar..

Anonym sa...

Tänkte kommentera kommentaren över.
Det är JUST Except Marketing jag jobbat för. Och den personen som skrivit den kommentaren hyllar jag. Jag är glad att du tar upp detta med Jesper som var min chef. Jag har inte blivit utnyttjad av honom. Som tur var inte hunnit bli utnyttjad! Om den saken kan jag inte redogöra om det stämmer. Men det ryktas om det. Och jag har inte heller fått reda på om kollegor som blivit utnyttjade.

Jesper är en mycket finklädd kille på 23-24år. Fyller år strax faktiskt! Och på Fredag är det en stor fest för honom.

Men jag kan säga att han inte ger mig behagliga känslor. Sina snåla små snikna ögon gav mig kalla kårar. Dessa blickar som är helt fel att få från en chef, ni förstår vad jag menar. En blick som "klär av en".

Men har dåligt intryck av manliga kollegorna som oproffsigt uppför sig som om dem vore på dagis! Talar om "ballar", "tuttar", tjejer som är kunder och om hur saftiga dem är. Sitter och fiser på varandra och är totalt barnsliga! Snackar om att ge varandra "blowjob" osv.

Och så har jag vid två tillfällen fått dåligt intryck för övrigt. Och detta av manliga kollegor med! En äldre man som är utländsk på jobbet. Vet inte vart exakt han kommer ifrån. Men han är en av dessa tre som jobbat där längst. Böjde sig ner och kände på mitt smalben -"se dem är med idag med dina ben". Jag skämtade bort det.

Ett annat tillfälle i bilen blev jag överraskad av att killen bredvid mig klämmer på mitt lår. Jag frågade vad fanken han gjorde. Till svar fick jag -" skulle bara se om du tyckte det kittlas".
Vilket jag smällde till kollegan i fråga.
Det skojades visserligen bort.


En annan sak är ju att en kollega fick stryptag av en kund. Man kan ju undra vad kollegan gjorde ! Ingen tar ju stryptag utan anledning!

Jag har slutat på Except Marketing då det är så mycket som skrämde mig där. Vad är det för fel på folk liksom. Kan man inte få jobba och sköta ett jobb utan att upptäcka att man jobbar för en skit och med kollegor som är sunkiga!

/FD personalansvarig och säljcoach.

Anonym sa...

Godafton! mycket intressant! har en kollega som jobbade på exept marketing! han säger precis samma sak!! slavarbete i moderniserad form!! de falska giriga svinen i kostym från australien o övriga länder samt ägarna tar alla pengar förmåner o bonusar!!,inget rättvist system!! akta er för cobra group!! ,bedragare,sektvarning och parasiter är korrekta beskrivningar för denna typ av oseriös verksamhet!!

Anonym sa...

Hej

Jag har Jobbat med dom flera år men har nu slutat. Det värkar som om att många här skriver om saker dom inte har någon aning om. Jag började hos dom när jag var 18 år och oerfaren men jag jobbade tills jag var 22 och lärde mig mycket om försäljning och ledarskap tjänade lite i början men efter ett tag så tjänade man ok typ 18000:- 20 000:- i månaden
mycket bättre än socialbidrag som dom flesta här värkar gå på.
Men jag tror inte att det jobbet är för alla men alla borde få möjligheten att prova. Man kan verkligen lära sig mycket om ledarskap.
Jag lyckades tjäna ihop pengar till en utbildning utomlands under tiden jag jobbade där.
jag har aldrig haft en nära relation med Jesper men jag fick ett mycket bra intryck av han de gånger jag träffade honom.

Anonym sa...

Haha! "MAN" tjänar 18000-20000" ... sure,, matematiskt omöjligt om man ser til årsredovisning!! nej lilla fröken/pojken du var säkert med när marknaden var ny!!! någon enstaka gör den här lönen en eller två månader,men sett till MEDLINKOMSTEN/månad är den ungefär 4000-9000kr/månaden innan skatt och utgifter!! Marknaden mättas även om nya potentiella kunder vars abonnemang löper ut!! Folk börjar dessutom tröttna på tele 2 som dels fungerar dåligt!! och springer runt o stör företagare!inte bokar tid med Affärsidkarna på sedvanligt maner!! De här företagen är blodsugare och bluffmakare och på sikt tror jag Tele 2 kommer tappa marknads andelar genom att använda dessa pyramidbolag. De senaste kvartalsrapporterna från både 3 Telia och telenor styrker det jag säger...

Anonym sa...

Haha! "MAN" tjänar 18000-20000" ... sure,, matematiskt omöjligt om man ser til årsredovisning!! nej lilla fröken/pojken du var säkert med när marknaden var ny!!! någon enstaka gör den här lönen en eller två månader,men sett till MEDLINKOMSTEN/månad är den ungefär 4000-9000kr/månaden innan skatt och utgifter!! Marknaden mättas även om nya potentiella kunder vars abonnemang löper ut!! Folk börjar dessutom tröttna på tele 2 som dels fungerar dåligt!! och springer runt o stör företagare!inte bokar tid med Affärsidkarna på sedvanligt maner!! De här företagen är blodsugare och bluffmakare och på sikt tror jag Tele 2 kommer tappa marknads andelar genom att använda dessa pyramidbolag. De senaste kvartalsrapporterna från både 3 Telia och telenor styrker det jag säger...

Anonym sa...

Cobra group verkar nu ha bytt namn till appco group. Alltså samma skit men bara ett nytt namn.

Malin sa...

Jaha ni.
Jag är en forna anställd på The Draft.
Jag kan bara säga en sak, akta er j*vligt noga för det föetaget.

Att ni inte tjänar pengar, och får betala allt (resor, telefoni, osv) har många redan nämnt, men det stannar inte där.

En som jobbade där tillsammans med mig, vi slutade samtidigt och är nära vänner än idag, har diabetes.
Det betyder att han inte har samma förutsättningar som alla andra att kuta runt i kavaj, mitt i sommaren, i solgasset, utan att få några pauser.

Ja, så, han ringde till Chefen på Göteborgskontoret (Claudio Piron) och bad att få ta en liten paus för att ta sig till en mataffär för att handla något, eftersom han kände av blodsockerfall.

Claudio sa helt enkelt till honom att fortsätta jobba, eller säga upp sig.

Man har ingen lön, det betyder att du inte kan få OB-tillägg, fastän man ofta jobbar sena kvällar och helger.
Du kan heller itne få någon sjukersättning, om du skulle behöva kurera din feber i några dagar.
Du kan heller aldrig få betald semester, eller något annat som kräver någon form av fast lön.

Det finns tusentals säljföretag i Sverige, många av dom ger stora chanser till att komma långt i just säljbranchen.
Välj inte The Draft... Dom förtjänar inte din tid, och du kommer troligtvis att tröttna på säljyrket helt och håller efter en tid hos dom.

Anonym sa...

Tack föregående inlägg. Jag var där idag på intervju hos just Claudio. Oerhört karismatisk dansk. Kände mig lite i valet o kvalet innan jag kom in här.

När jag sökte jobbet förvånade det mig att annonsen var väldigt vag men också att jag sökte jobb hos TVR Marketing Group, som jag förövrigt inte kan finna någon relevant info om på nätet. Och så ska jag enligt mailsvar till The Draft på intervju. När jag sedan frågade vad skillnaden var så svarade han att det inte var någon skillnad. Samma bolag.

Jag antar att TVR Marketing Group används för att undvika att man hamnar här när man googlar på företaget.

Jag bangar nog att ta jobbet..... ciao

Anonym sa...

Jag jobbade på ett Cobra Group-företag i ca ett halvår. Något som INTE är sant är att ledarna får bonus på nya som de rekryterar, däremot får "crew managers" bonus. Men somsagt, bara provision, jobbade från kl 8 på morgonen till 18/19 oftast, hände någon gång att man jobbade till kl 21............. Många roliga människor att jobba med, tyvärr är väldigt många totalt hjärntvättade. Jag insåg rätt snabbt att jag aldrig ville bli någon "owner", eftersom det är = ingen fritid, inget liv. Så jag stannade bara för att ha ett jobb och tjäna lite pengar tills jag skulle börja plugga igen.
Det man upptäckt mest nu i efterhand är hur mkt skit de som är owners snackar, om lägenheter, bilar m.m. Fick bl a reda på i somras att en utav dem är INNEBOENDE och inte ens har ett eget kök... Hur många företagsägare, med ett ganska stort antal anställda, bor så?? Sen kör de med VÄLDIGT mycket sekt-taktiker också, som att man inte får uttrycka sej negativt, varken om företaget eller om man haft en dålig dag. Nya får inte åka hem tillsammans för att då kan de börja snacka. VILKET annat företag gör så? Sen ska man betala för alla resor och sånt själv också, ett riktigt skämt med andra ord.

Anonym sa...

Här är mitt story...
Jobbade på TVR Marketing Group i sex veckor strax innan sommaren 2009. Jag lyckades tjäna runt 15.000 och slutade sen för att jag kände mig helt utbränd. Jobbet är tufft, man jobbar upp till tio timmar per dag, helt på provision. Vissa kan klara det, men de flesta gör inte det.

Har också kollat runt på allabolag.se och såg att min gamla "crew manager" Manne Erlandsson har startat eget bolag, CNT Marketing i Västerås. Nån som känner honom?

Anonym sa...

Jag känner inte Manne, men han är owner nu ja

Anonym sa...

Vad spännande att läsa. Kan bara berätta vad jag har varit med om. Jag jobbade kort på Bads kontor i Örebro (vet inte om det finns kvar).

Jag är en driven människa, har inga problem med sociala kontakter och är väldigt framåt. hade vid den här tidpunkten dock varit utan jobb i 2 mån så jag var så jävla glad över att ha fått ett ja, äntligen.

Kan säga att de körde extremt hårt med oss "nya" de första dagarna, jag var helt slut när jag kom hem. Vi var tre stycken som nyanställdes varav två försvann efter tre dagar. De hade en "möteslokal" som var en tom lokal utan stolar där de spelade musik på högnivå under mötet och man skulle stå och hoppa och klappa i händerna. Detta för att "peppa" upp en.

Utbildningen gick ut på att säljträna, dels med de befintliga säljarna och ute på fältet. Träningen med säljaren gick ut på att man i det så kallade "mötesrummet" fick leka kund/säljare. De hetsade en totalt och skrek en rätt upp i ansiktet. Helt psykat.

Jag råkade ha bil vilket de fick nys om fort så då kunde vi ju passa på att åka utanför Örebro tycktes det. Trodde naturligtvis att jag skulle få ersättning för bensin, jag har inte fått en krona och då har jag kört konstant i två veckor.

Droppen kom dels när jag var med på stormöte i Munchenbryggeriet i Sthlm. Maken till sektkänsla har jag aldrig varit med om! Har bla träffat Claudio som nämns här på detta möte, skum snubbbe.. Det var samma grej här, folk klappade i händerna och skrek och det var ledare från hela världen som talade om hur bra det här var, hur mycket man kunde tjäna etc. Hela tiden fokus på att känna pengar så att man kan köpa massa prylar.

Kan säga att de jag jobbade med på kontoret var bland de värsta människor jag mött. verkligen en känsla av vad man fick göra och inte göra, gjorde man något som inte passade in i deras mall fick man höra det med råge.

Jag blev totalt psykad av den här pressen, min pojkvän blev jätteorolig. Han googlade företaget och fick fram massa skumt. Jag nämnde detta för mina kollegor. Detta bemöttes med att min pojkvän inte ville mitt bästa, han visste inte vad han pratade om etc.. De ville helt enkelt få mig att tro att min pojkvän vill mitt bästa.

Det hela slutade med ett totalt meltdown från min sida, jag kom hem en dag och fullständigt bröt ihop. Lustigt nog ringde det då från ett annat företag som ville anställa mig, har jobbat där i 3 år nu.

Ni som säger att detta är ett bra företag och att man lyckas bra om man bara är beredd att kämpa måste vara lika slut i huvudet som den här organisationen. Om det med hårt arbete menas totalt psykisk hjärntvätt, utnyttjande och psykisk nedbrytning så här ni fullständigt rätt.

Håll er borta från sånt här och lita på magkänslan! Det enda positiva jag fick ut av det här är att jag lärde mig sjukt mycket mer om mig själv och har lärt mig att stå på mig mot förjävliga arbetsgivare. Det är INTE OKEJ att utnyttja folk på det här sättet.

Kul att läsa allt i alla fall!
Fridens!

Anonym sa...

Vad spännande att läsa. Kan bara berätta vad jag har varit med om. Jag jobbade kort på Bads kontor i Örebro (vet inte om det finns kvar).

Jag är en driven människa, har inga problem med sociala kontakter och är väldigt framåt. hade vid den här tidpunkten dock varit utan jobb i 2 mån så jag var så jävla glad över att ha fått ett ja, äntligen.

Kan säga att de körde extremt hårt med oss "nya" de första dagarna, jag var helt slut när jag kom hem. Vi var tre stycken som nyanställdes varav två försvann efter tre dagar. De hade en "möteslokal" som var en tom lokal utan stolar där de spelade musik på högnivå under mötet och man skulle stå och hoppa och klappa i händerna. Detta för att "peppa" upp en.

Utbildningen gick ut på att säljträna, dels med de befintliga säljarna och ute på fältet. Träningen med säljaren gick ut på att man i det så kallade "mötesrummet" fick leka kund/säljare. De hetsade en totalt och skrek en rätt upp i ansiktet. Helt psykat.

Jag råkade ha bil vilket de fick nys om fort så då kunde vi ju passa på att åka utanför Örebro tycktes det. Trodde naturligtvis att jag skulle få ersättning för bensin, jag har inte fått en krona och då har jag kört konstant i två veckor.

Droppen kom dels när jag var med på stormöte i Munchenbryggeriet i Sthlm. Maken till sektkänsla har jag aldrig varit med om! Har bla träffat Claudio som nämns här på detta möte, skum snubbbe.. Det var samma grej här, folk klappade i händerna och skrek och det var ledare från hela världen som talade om hur bra det här var, hur mycket man kunde tjäna etc. Hela tiden fokus på att känna pengar så att man kan köpa massa prylar.

Kan säga att de jag jobbade med på kontoret var bland de värsta människor jag mött. verkligen en känsla av vad man fick göra och inte göra, gjorde man något som inte passade in i deras mall fick man höra det med råge.

Jag blev totalt psykad av den här pressen, min pojkvän blev jätteorolig. Han googlade företaget och fick fram massa skumt. Jag nämnde detta för mina kollegor. Detta bemöttes med att min pojkvän inte ville mitt bästa, han visste inte vad han pratade om etc.. De ville helt enkelt få mig att tro att min pojkvän vill mitt bästa.

Det hela slutade med ett totalt meltdown från min sida, jag kom hem en dag och fullständigt bröt ihop. Lustigt nog ringde det då från ett annat företag som ville anställa mig, har jobbat där i 3 år nu.

Ni som säger att detta är ett bra företag och att man lyckas bra om man bara är beredd att kämpa måste vara lika slut i huvudet som den här organisationen. Om det med hårt arbete menas totalt psykisk hjärntvätt, utnyttjande och psykisk nedbrytning så här ni fullständigt rätt.

Håll er borta från sånt här och lita på magkänslan! Det enda positiva jag fick ut av det här är att jag lärde mig sjukt mycket mer om mig själv och har lärt mig att stå på mig mot förjävliga arbetsgivare. Det är INTE OKEJ att utnyttja folk på det här sättet.

Kul att läsa allt i alla fall!
Fridens!

Anonym sa...

Vad spännande att läsa. Kan bara berätta vad jag har varit med om. Jag jobbade kort på Bads kontor i Örebro (vet inte om det finns kvar).

Jag är en driven människa, har inga problem med sociala kontakter och är väldigt framåt. hade vid den här tidpunkten dock varit utan jobb i 2 mån så jag var så jävla glad över att ha fått ett ja, äntligen.

Kan säga att de körde extremt hårt med oss "nya" de första dagarna, jag var helt slut när jag kom hem. Vi var tre stycken som nyanställdes varav två försvann efter tre dagar. De hade en "möteslokal" som var en tom lokal utan stolar där de spelade musik på högnivå under mötet och man skulle stå och hoppa och klappa i händerna. Detta för att "peppa" upp en.

Utbildningen gick ut på att säljträna, dels med de befintliga säljarna och ute på fältet. Träningen med säljaren gick ut på att man i det så kallade "mötesrummet" fick leka kund/säljare. De hetsade en totalt och skrek en rätt upp i ansiktet. Helt psykat.

Jag råkade ha bil vilket de fick nys om fort så då kunde vi ju passa på att åka utanför Örebro tycktes det. Trodde naturligtvis att jag skulle få ersättning för bensin, jag har inte fått en krona och då har jag kört konstant i två veckor.

Droppen kom dels när jag var med på stormöte i Munchenbryggeriet i Sthlm. Maken till sektkänsla har jag aldrig varit med om! Har bla träffat Claudio som nämns här på detta möte, skum snubbbe.. Det var samma grej här, folk klappade i händerna och skrek och det var ledare från hela världen som talade om hur bra det här var, hur mycket man kunde tjäna etc. Hela tiden fokus på att känna pengar så att man kan köpa massa prylar.

Kan säga att de jag jobbade med på kontoret var bland de värsta människor jag mött. verkligen en känsla av vad man fick göra och inte göra, gjorde man något som inte passade in i deras mall fick man höra det med råge.

Anonym sa...

På riktigt... den som skriver positivt är inte en och samma person i alla fall.. har följt den här tråden ca ett år nu.. har jobbat för ett av företagen i sthlm, och kan säga att det är lätt ett av de bästa sakerna som hänt mig. självklart tjänade jag ju ingen förmögenhet, men erfarenheten jag fått är rent ut sagt OVÄRDELIG. har man jobbat, och då menar jag jobbatt och inte varit d'r i två tre dagar, så kan du efter det få i princip vilket säljjobb du vill. kalla det hjärntvättning, men förstår ni vilken syn på livet de ger en! att ständigt tänka i lösningar istället för problem, träffa så jävla mycket schysst folk, och alla e glada och energiska. helt ärligt kan nån komma på ett roligare jobb man får mer uppskattning på?? jag var själv där i 8 månader, saknar jobber som fan. tyvärr blev jsg tvungen att sluta då jag fick så mycket personliga issues som jag inte kunde stänga av på fält, vilket resuklterade i att inte ha sålt nåt på två veckor.. har ju ändå en hyra att betala liksom. men säger bara det, använder man systemen de lär ut til 100% så lovar jag att man ser grymma resultat. jag va absolut ingen självklar stjärna när jag började, men eftersom jag är en tävlingmänniska som gillar att överträffa mig själv, så blev jag helt enkelt tvungen att bli bra, istället för att ge upp. vill bara säga att när jag väl hajade grejen och följde systemen fick jag grymma resultat!! så alla ni som e kvar för CG kör hårt!!!! LETS RING THE BIG BELL ;)

Anonym sa...

förreaten ville jag bara förklara en del grejer också.. TVR och Draft är inte samma företag, det är två olika företag med två olika ägare. det finns dessutom inte en snubbe som äger allt, alla är sina egna företaag och CG är inte ett modersbolag.. allt är ett nätverk.. allt som är likadant är däremot systemen de använder sig av och själva jobbet. plus att när jag jobbade betalade ingen av oss våra roadtrips eller bensin eller nånting, det stod vår owner för :) plus att betald semester har man visst!!!!!!!förresten verkar ju ingen av er heller haja att man kan dra av saker på skatten i Sverige vilket man e berättigad!!!!!!!!

K sa...

Hehe "visst" men det fungerar fortfarande som ett pyramidbolag och det är DÄRFÖR det är så viktigt för dem att få in och BEHÅLLA personal, och då kan du väl själv räkna ut att det är Chris Niarchos samt VP´s som tjänar mest på hela skiten :)

Marcus sa...

Tack för tipset om Except! blev erbjuden anställningsintervju idag, men tackar vänligt, men bestämt, nej, beroende på ovan nämnda skäl

K sa...

Stor skillnad på betald semester och semesterersättning, vilket är vad man får när man jobbar på ett... cobra-företag

Anonym sa...

semesterersättning 12% på allt du tjänat såklart... det är klart de tjänar mest, de som är VD på alla företag tjänar väl mest, eller? i alla fall om det är framgångsrikt... skillnaden i detta företag är att du faktiskt har chansen att tjäna dessa pengar själv, gentemot andra där man kan jobba i 40 år med i princip samma lön, och en guldklocka som tack att du ruttnat där...

Anonym sa...

plus att de inte är beroende av personal som inte säljer, varför ska de betala aretsgivaravgift för nån som inte är lönsam för företaget? så despersta är de inte....

K sa...

Ja självklart tjänar de som är VDar mest, men det är faktiskt en helt annan sak när organisationen inte är byggd på en jävla pyramidprincip. JA 12% på allt man tjänar men det är fortfarande inte BETALD SEMESTER vilket är något annat. Som du själv borde veta om du har jobbat/jobbar på ett av dessa företagen tjänar inte ens de som är owners så mycket som de utger sej för att tjäna, det är bara ett sätt att få de anställda (som ofatst inte har speciellt mycket erfarenhet av arbetslivet) att stanna kvar! Kan säga att under hela min tid där var det aldrig någon som fick sparken p g a att den sålde för dåligt eller inte sålde något alls. "Chansen att tjäna dessa pengar själv" somsagt är det bara VP's och typ org heads och liknande som tjänar bra på det här, hur många svenska VP's finns det? 0! Cobra har trots allt funnits i Sverige i ett par år nu och då borde väl någon ha nått någon av de högre posterna, eller? Nej, för det är inte lönsamt för dem högst upp i organisationen. De som arbetar på dessa företag stannar kvar just p g a drömmen att bli owner och rik, men mina föräldrar tjänar mer per år än vad dessa owners gör, och de är vanliga anställda. Logiken på dessa företag är att antigen lyckas man inom Cobra, eller så lyckas man inte alls. Sen kritiserar man ofta vanliga 9 - 5 jobb också, trots att de som sitter i kassan på Ica ofta tjänar mer än vad den genomsnittlige cobra-anställde.

Anonym sa...

Ja,sen beror det ju på hur man värderar sin anställning också. Om jag tar mig själv som exempel så skulle jag alrdig kunna sitta i kassan på ica eftersom det är alldeles för tåkigt för mig, jag skulle må dåligt, inte bli psykiskt tillfreddställd. med detta jobbet är det hela tiden motivation, nåt nytt och du kan ALLTID bli bättre på någonting.

pga av att ingen blivit VP än är det bara att kolla på den genomsnittlige ownern i sverige som du säger, de rtjänar inte bra för de är inte bra. de har tagit till genvägar för att bli promotade och skaffat sig guys som är bättre än de själva på att bygga, dvs banka åt dom. dom hade bara tur att få en grym guy under sig. när de här guysen blivit promotade själva så lever den promoting ownern på den nya ownerns overrides, ungefär så är det. ochdå kommer vi ju tillaka till att följa cobras system igen.

fö att nämna några namn kan vi ju ta Ronni exempelvis som numera är Organisational head, och dessutom har andra gens owners. han är god väg på att bli VP... Manne öppnade sitt företag för knappt ett år sen, och är redan promoting owner( för att tillägga han ha varit i buisnissen i ca 2 år). de har gjort rätt och bevisligen så rullar de för dem.

de andra owners blev lata efter de blev promotade och då går det som det går. man måste bygga sin egen organisation för att tjäna de riktigt stora pengarna.

Anja sm öppade upp sverige förtidspensionerade sig för ca 5 år sen och vad jag vet nu så kör hon en Porsche.....

Anonym sa...

dessutom får alla timanställda bara 12% åå allt de tjänat, då menar du att de inte har betald semester?

K sa...

Oftast har man betald semester + semesterersättning, inte endast semesterersättning. Även mina vänner som jobbar på t ex just ICA har det, och nej de har inte tänkt sitta i kassan hela livet, men det är ett helt vanligt, bra, jobb för nån som är mellan 18 - 21 och tänker börja plugga igen.
Ja precis, även när man blir owner måste man arbeta hårt, men är det så det låter på kontoren? NEJ, där tror alla att man jobbar hårt på fält för att sen bli owner och då kan man ta det lugnt, därför att det är så det låter på de som är owners. Då återkommer vi till frågan "varför?" jo, för att behålla personal. Du vet lika väl som jag att det är förödande för en owner att tappa personal.
Ja det är ju ett super bra argument, 2 owners i Sverige som gör bra ifrån sej, och resten då? För övrigt är det ganska välkänt att Ronni inte riktigt är allt han utger sej från att vara, men det är väl lätt att gå på det då han är rätt... Manipulativ.
Visst att det är motiverande m.m men JAG precis som många andra värderar faktiskt en garantilön framför 100% provision. INTE för att jag är lat, för det är jag definitivt inte, utan därför att jag vill ha pengar för utfört arbete. Jag vet inte NÅGON där jag arbetade som sålde varje dag, men ändå jobbade man från kl 8 på morgonen till vissa gånger 8 på KVÄLLEN. Då har man alltså jobbat i 12 timmar utan något som helst betalt om man inte säljer. Ett genomsnitt är 600 kr per dag, en vanlig dag jobbar man från 8 till 18, 10 timmar alltså, vad blir det i timlön? 60 spänn! Det är en minimilön värt en 16-årig sommarjobbare!

Egentligen är det här INGENTING mot vad som egenligen är problemet med företaget: att det funkar som en jävla sekt. Men det här borde i alla fall räcka för att man ska förstå vad för sorts företag det här handlar om.

Anonym sa...

Ronni Klemenssen o cobra ar bara ute att lura folk
adda han på fejs
alla av hans "anställad" brukar vara hans vänner
skicka dom ett meddelande på hans sida :D
visa dom verkligheter o sanning
kuk sugar

Anonym sa...

han heter ronni klemmensen
JÄVLA KNARKARE

Anonym sa...

bussamtal till RK
0735-945358

Anonym sa...

ja det går en helt del rykten om att ronni skulle knarka också hahaha vet iofs inte om de är sanna

TVR Marketing sa...

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_182481428450050

Anonym sa...

grymt initiativ.

Anonym sa...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002030453365&sk=wall.

Gå in och skriv en hällsning

Anonym sa...

fan va bra grymt jobbat lisa

Hampuz89 sa...

Ja du "Lisa" jag kan gissa vem du är, men jag tycker det är jävligt pinsamt att du inte vågar använda ditt riktiga namn.
Du vet säkert vem jag är eftersom du fösöker lägga till mig på facebook, men jag är inte intresserad av att smutskasta "cobra" eller vad du nu vill kalla det.
Först och främst vill jag ta död på ryktet att Ronnie skulle knarka , för det stämmer inte alls och jag tror inte att det är någon annan än jag i denna blogg som känner Ronnie privat och därför tycker det är pinsamt att ni sitter och smutskastar honom trots att ni inte känner honom.

Jag jobbade inom "cobra" i nästan 2 år och jag var nära att få mitt egna "franchising" men jag valde att sluta trots att jag var nära. Jag har inga "hard feelings" mot någon utan det var mitt egna fel/ansvar att jag aldrig lyckades. Precis samma gäller det när det gäller allt prat om lön, ni som jobbat som försäljare vet att man vet vad man tjänar per produkt och i slutändan är det ens egna fel att man inte får den lön man själv tycker att man förtjänar.

Jag tycker att utbildningen inom "cobra" är otroligt bra och ni som funderar på att bli duktiga säljare tycker jag att ni ska ta chansen att jobba några månader inom "cobra" och praktisera försäljning istället för att sitta på någon utbildning och bara lära er teori.

Men jag tror/hoppas alla som läser denna blogg kan ta ansvar för sig själva och bestämma vad ni vill göra med era liv.

/Hampus

Anonym sa...

Trodde at det var Anja som ejede det hele i Sverige?

Anonym sa...

Tack för varningar! Avbokade mitt intervju med dom.

Anonym sa...

Jobbade under några veckor för CNT Marketing som är en del av den där Cobra Group och vill varna för dem! Har efter 2 månader inte fått ut de lön på någon tusenlapp som jag tjänade under de veckor jag arbetat! Riktigt bluffbolag som lovar mycket som inte stämmer! AKTA ER FÖR DEM!!! Företaget ligger på hornsgatan och tro inte på det som sägs vid intervjun, minst 10 timmars dagar och lönen är inte ens en tredje del av det som de säger att snittsäljaren tjänar!

Anonym sa...

Ni är ju sjukt patetiska och tappade! Försäljning är ett tufft yrke. Om man vill tjäna mycket pengar är det en stor möjlighet för drivna människor som inte vill ha ett typiskt svenskt jobb där man börja 8 på morgonen goch går hem klockan fem och klagar sedan för sin sambo där hemma om vilken tuff dag man har haft. Tuffa upp er för fan och tänk lite positivt. Du tjänar det du förtjänar! jag jobbar med försäljning med bara provition precis som man gör på Except marketing och de andra företagen. Jag får ut en feting lön + att jag tycker det är ett stimulerand yrke där man får det man jobbar för. Om man bara vill sitta och blippa ica varor och gå efter ett schema så go a head! Men smutskasta inte ett yrke/företag baar för att du inte har något driv eller motivation i livet om att tjäna mer pengar en än medelsvensson. Blir så arg! Så typiskt svensk mentalitet!

M sa...

Hahahaha Anonym som skrev senast. Det är gulligt hur du upprepar precis det som dina chefer säger till dej om lata svenssons som jobbar i kassan på ICA 9-5. Det roliga är att de som jobbar i kassan tjänar lika mkt i månaden som du gör, och de har garantilön SAMT behöver inte jobba 10-12 timmar om dagen. JAG VET att cheferna på de här företagen GÄRNA pratar om hur LATA alla som har ett "vanligt" jobb är och hur de inte kommer komma någonstans eller bli rika. Vet du varför de gör det? För att hålla kvar dej i företaget. Du blir hjärntvättad till att tro att du bara kan bli framgångsrik inom företaget och att alla utanför är losers. Ha en bra dag och hoppas att du vaknar upp snart!

Anonym sa...

haha vad roliga alla ni är! Om man vill ha ett ica jobb låt dem om man vill ha ett försäljnings jobb låt dem. Allt handlar om att acceptera varandras val. Alla tänker olika och vill jobba på olika vis. Så sluta lägg ut alla person angrepp m.m. DEt är ju bara barnsligt. Herregud!

Anonym sa...

Sedärja , tackade ja till en interjuv med Except marketing idag.......tur att google finns , kan nu säga att jag nu har tackat nej. Jag är en 19 årig tjej som inte tänker låta mig luras.
Föresten jag älskar att ni pratar som att de enda jobben som finns är inom försäljning eller på Ica , kanske dags att vidga vyerna ?

Anonym sa...

Glad att jag inte skrev på något avtal med dessa, speciellt efter läst denna tråd. Kände att något verka suspekt med stället, det är som att de säljer jobbet till dig och inte du som faktiskt som person som får jobbet. Denna blogg är verkligen en ögonöppnare, keep it up

Anonym sa...

Jag tror ica och försäljare bara är två alternativ som folk ha använt, inte precis att man orka sitta och rabbla upp alla yrken som finns. Ica = jobba från 8-17.00som oftast är en normal arbetstid.Tro det är de personerna vill ha ut som info när de nämner ica.

Anonym sa...

Ja precis, och sen är "sitta i kassan på ica" det exemplet cheferna använder när de jämför det här jobbet med andra jobb. De jämför aldrig med andra försäljningsjobb där man får t ex grundlön OCH provision. De vill liksom få det att låta som att det här jobbet är jättebra och det enda man kan jobba med om man ska lyckas. Så här har du din förklaring, du som snackade om att "vidga vyerna", hade du jobbat där hade du förstått vad vi menade :)

Anonym sa...

En hel del managers/crew/managers-ass,owners o.s.v "bluffade med luftkontrakt-i syfte att öka försäljningen och blev påkomna enligt flera insider -källor!! Fattar inte att Tele 2 och Eon inte skäms att använda den här typen av bedrägliga bolag!
75-80% slutar inom 3 månader...HALÅÅ!
Någoting för Uppdrag granskning...

Anonym sa...

Hej! Jag jobbar på ett av kontoren i göteborg och jag kan erkänna att det mesta som skrivs är sant. Både det negativa och det positiva.

Ja det är 100% provison, men det är tydligt när man söker jobbet och inget dom försöker dölja. Ja man jobbar långa dagaar om man har ett team. Har man inget team så kan man göra sina försäljngar och gå hem när man är klar. Är man duktigt så kan man gå hem vid lunchen.

Det är ingen dans på rosor, det är ett hårt jobb. Om man är motiverad och villig att lägga ner så mycket jobb (väldigt mycket) som krävs så kan man komma långt. Är man inte det så kanske det bästa är att göra sina försäljningar och söka andra jobb. Eller inte söka jobbet från början.

Ja det var EN (med betoning på 1) owner som fuskade med skatten och gjorde s.k luftkontrakt. Han finns dock inte kvar, utan hans kontor stängdes ner och han fick sparken.

Anonym sa...

Bluffare och bedragare är vad dom är

Anonym sa...

Nu driver två av dom ett företag som heter Vanatge Direct... Samma skit...

Anonym sa...

Man skulle kunna tro att allt som står här är skrivet om key solutions.

Anonym sa...

[url=http://is.gd/YQX4gm][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/provwilama] IPhone 5 Spy Software Gratis [/url] [url=http://archive.org/details/lsetmibirgolf] Instalacao Remota De Software Espiao Do Telefone Celular [/url] [url=http://archive.org/details/pitennosu]Hur Fungerar Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy[/url] http://archive.org/details/velcacomgesp aplicacion para el iphone gratis para espiar mensajes de texto cell phone text spionera Spion-Software fur Handys in Indien Spy camera hanger como posso ver tmobile on-line de mensagens de texto Comment faire pour espionner un telephone cellulaire en ligne gratuite spy text messages free online
Trace Telephone Fixe Telephone Numero Emplacement Gratuit
Basta Mobiltelefon Spionverktyg
http://www.ocz-online.de/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=16 http://forum.russeeds.com/posting.php?mode=post&f=2 McDonalds happy Meal Spy Gear Spielzeug ???????technologie de telephone portable gps tracking Telechargement gratuit de sms espion anti spyware cell phone ultimate bluetooth mobile phone spy software edition 2008 download telefono celular espia software blackberry tour
[url=http://archive.org/details/ametadgeo]Cell Phone Surveillance Applications[/url] [url=http://archive.org/details/acomosdup] Spy Kids 4 Hela Filmen Online Titta [/url] [url=http://archive.org/details/neradened]Telefon Spion Programvara Gratis Hamta Blackberry[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Cell Control Remote Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/acdocwece]Opinioes Dos Clientes Celular Espiao Pro[/url] http://archive.org/details/landlereda controle van cellulitis (sinaasappelhuid) iPhone 4-Spion-Software-uk telefon tracker gps-sparning gratis nedladdning spy equipment cell phone monitoring Du kan spara mobiltelefon avstangd leer spy vs spy comics online Spy optik cooper polariserade

Anonym sa...

[url=http://is.gd/YQX4gm][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/provwilama] IPhone 5 Spy Software Gratis [/url] [url=http://archive.org/details/lsetmibirgolf] Instalacao Remota De Software Espiao Do Telefone Celular [/url] [url=http://archive.org/details/pitennosu]Hur Fungerar Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy[/url] http://archive.org/details/velcacomgesp aplicacion para el iphone gratis para espiar mensajes de texto cell phone text spionera Spion-Software fur Handys in Indien Spy camera hanger como posso ver tmobile on-line de mensagens de texto Comment faire pour espionner un telephone cellulaire en ligne gratuite spy text messages free online
Trace Telephone Fixe Telephone Numero Emplacement Gratuit
Basta Mobiltelefon Spionverktyg
http://www.ocz-online.de/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=16 http://forum.russeeds.com/posting.php?mode=post&f=2 McDonalds happy Meal Spy Gear Spielzeug ???????technologie de telephone portable gps tracking Telechargement gratuit de sms espion anti spyware cell phone ultimate bluetooth mobile phone spy software edition 2008 download telefono celular espia software blackberry tour
[url=http://archive.org/details/ametadgeo]Cell Phone Surveillance Applications[/url] [url=http://archive.org/details/acomosdup] Spy Kids 4 Hela Filmen Online Titta [/url] [url=http://archive.org/details/neradened]Telefon Spion Programvara Gratis Hamta Blackberry[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Cell Control Remote Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/acdocwece]Opinioes Dos Clientes Celular Espiao Pro[/url] http://archive.org/details/landlereda controle van cellulitis (sinaasappelhuid) iPhone 4-Spion-Software-uk telefon tracker gps-sparning gratis nedladdning spy equipment cell phone monitoring Du kan spara mobiltelefon avstangd leer spy vs spy comics online Spy optik cooper polariserade

Anonym sa...

[url=http://is.gd/YQX4gm][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/provwilama] IPhone 5 Spy Software Gratis [/url] [url=http://archive.org/details/lsetmibirgolf] Instalacao Remota De Software Espiao Do Telefone Celular [/url] [url=http://archive.org/details/pitennosu]Hur Fungerar Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy[/url] http://archive.org/details/velcacomgesp aplicacion para el iphone gratis para espiar mensajes de texto cell phone text spionera Spion-Software fur Handys in Indien Spy camera hanger como posso ver tmobile on-line de mensagens de texto Comment faire pour espionner un telephone cellulaire en ligne gratuite spy text messages free online
Trace Telephone Fixe Telephone Numero Emplacement Gratuit
Basta Mobiltelefon Spionverktyg
http://www.ocz-online.de/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=16 http://forum.russeeds.com/posting.php?mode=post&f=2 McDonalds happy Meal Spy Gear Spielzeug ???????technologie de telephone portable gps tracking Telechargement gratuit de sms espion anti spyware cell phone ultimate bluetooth mobile phone spy software edition 2008 download telefono celular espia software blackberry tour
[url=http://archive.org/details/ametadgeo]Cell Phone Surveillance Applications[/url] [url=http://archive.org/details/acomosdup] Spy Kids 4 Hela Filmen Online Titta [/url] [url=http://archive.org/details/neradened]Telefon Spion Programvara Gratis Hamta Blackberry[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Cell Control Remote Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/acdocwece]Opinioes Dos Clientes Celular Espiao Pro[/url] http://archive.org/details/landlereda controle van cellulitis (sinaasappelhuid) iPhone 4-Spion-Software-uk telefon tracker gps-sparning gratis nedladdning spy equipment cell phone monitoring Du kan spara mobiltelefon avstangd leer spy vs spy comics online Spy optik cooper polariserade

Anonym sa...

[url=http://is.gd/YQX4gm][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/provwilama] IPhone 5 Spy Software Gratis [/url] [url=http://archive.org/details/lsetmibirgolf] Instalacao Remota De Software Espiao Do Telefone Celular [/url] [url=http://archive.org/details/pitennosu]Hur Fungerar Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy[/url] http://archive.org/details/velcacomgesp aplicacion para el iphone gratis para espiar mensajes de texto cell phone text spionera Spion-Software fur Handys in Indien Spy camera hanger como posso ver tmobile on-line de mensagens de texto Comment faire pour espionner un telephone cellulaire en ligne gratuite spy text messages free online
Trace Telephone Fixe Telephone Numero Emplacement Gratuit
Basta Mobiltelefon Spionverktyg
http://www.ocz-online.de/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=16 http://forum.russeeds.com/posting.php?mode=post&f=2 McDonalds happy Meal Spy Gear Spielzeug ???????technologie de telephone portable gps tracking Telechargement gratuit de sms espion anti spyware cell phone ultimate bluetooth mobile phone spy software edition 2008 download telefono celular espia software blackberry tour
[url=http://archive.org/details/ametadgeo]Cell Phone Surveillance Applications[/url] [url=http://archive.org/details/acomosdup] Spy Kids 4 Hela Filmen Online Titta [/url] [url=http://archive.org/details/neradened]Telefon Spion Programvara Gratis Hamta Blackberry[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Cell Control Remote Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/acdocwece]Opinioes Dos Clientes Celular Espiao Pro[/url] http://archive.org/details/landlereda controle van cellulitis (sinaasappelhuid) iPhone 4-Spion-Software-uk telefon tracker gps-sparning gratis nedladdning spy equipment cell phone monitoring Du kan spara mobiltelefon avstangd leer spy vs spy comics online Spy optik cooper polariserade

Anonym sa...

[url=http://is.gd/YQX4gm][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/provwilama] IPhone 5 Spy Software Gratis [/url] [url=http://archive.org/details/lsetmibirgolf] Instalacao Remota De Software Espiao Do Telefone Celular [/url] [url=http://archive.org/details/pitennosu]Hur Fungerar Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy[/url] http://archive.org/details/velcacomgesp aplicacion para el iphone gratis para espiar mensajes de texto cell phone text spionera Spion-Software fur Handys in Indien Spy camera hanger como posso ver tmobile on-line de mensagens de texto Comment faire pour espionner un telephone cellulaire en ligne gratuite spy text messages free online
Trace Telephone Fixe Telephone Numero Emplacement Gratuit
Basta Mobiltelefon Spionverktyg
http://www.ocz-online.de/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=16 http://forum.russeeds.com/posting.php?mode=post&f=2 McDonalds happy Meal Spy Gear Spielzeug ???????technologie de telephone portable gps tracking Telechargement gratuit de sms espion anti spyware cell phone ultimate bluetooth mobile phone spy software edition 2008 download telefono celular espia software blackberry tour
[url=http://archive.org/details/ametadgeo]Cell Phone Surveillance Applications[/url] [url=http://archive.org/details/acomosdup] Spy Kids 4 Hela Filmen Online Titta [/url] [url=http://archive.org/details/neradened]Telefon Spion Programvara Gratis Hamta Blackberry[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Cell Control Remote Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/acdocwece]Opinioes Dos Clientes Celular Espiao Pro[/url] http://archive.org/details/landlereda controle van cellulitis (sinaasappelhuid) iPhone 4-Spion-Software-uk telefon tracker gps-sparning gratis nedladdning spy equipment cell phone monitoring Du kan spara mobiltelefon avstangd leer spy vs spy comics online Spy optik cooper polariserade

Anonym sa...

[url=http://is.gd/YQX4gm][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/provwilama] IPhone 5 Spy Software Gratis [/url] [url=http://archive.org/details/lsetmibirgolf] Instalacao Remota De Software Espiao Do Telefone Celular [/url] [url=http://archive.org/details/pitennosu]Hur Fungerar Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy[/url] http://archive.org/details/velcacomgesp aplicacion para el iphone gratis para espiar mensajes de texto cell phone text spionera Spion-Software fur Handys in Indien Spy camera hanger como posso ver tmobile on-line de mensagens de texto Comment faire pour espionner un telephone cellulaire en ligne gratuite spy text messages free online
Trace Telephone Fixe Telephone Numero Emplacement Gratuit
Basta Mobiltelefon Spionverktyg
http://www.ocz-online.de/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=16 http://forum.russeeds.com/posting.php?mode=post&f=2 McDonalds happy Meal Spy Gear Spielzeug ???????technologie de telephone portable gps tracking Telechargement gratuit de sms espion anti spyware cell phone ultimate bluetooth mobile phone spy software edition 2008 download telefono celular espia software blackberry tour
[url=http://archive.org/details/ametadgeo]Cell Phone Surveillance Applications[/url] [url=http://archive.org/details/acomosdup] Spy Kids 4 Hela Filmen Online Titta [/url] [url=http://archive.org/details/neradened]Telefon Spion Programvara Gratis Hamta Blackberry[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Cell Control Remote Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/acdocwece]Opinioes Dos Clientes Celular Espiao Pro[/url] http://archive.org/details/landlereda controle van cellulitis (sinaasappelhuid) iPhone 4-Spion-Software-uk telefon tracker gps-sparning gratis nedladdning spy equipment cell phone monitoring Du kan spara mobiltelefon avstangd leer spy vs spy comics online Spy optik cooper polariserade

Anonym sa...

[url=http://is.gd/YQX4gm][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/provwilama] IPhone 5 Spy Software Gratis [/url] [url=http://archive.org/details/lsetmibirgolf] Instalacao Remota De Software Espiao Do Telefone Celular [/url] [url=http://archive.org/details/pitennosu]Hur Fungerar Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy[/url] http://archive.org/details/velcacomgesp aplicacion para el iphone gratis para espiar mensajes de texto cell phone text spionera Spion-Software fur Handys in Indien Spy camera hanger como posso ver tmobile on-line de mensagens de texto Comment faire pour espionner un telephone cellulaire en ligne gratuite spy text messages free online
Trace Telephone Fixe Telephone Numero Emplacement Gratuit
Basta Mobiltelefon Spionverktyg
http://www.ocz-online.de/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=16 http://forum.russeeds.com/posting.php?mode=post&f=2 McDonalds happy Meal Spy Gear Spielzeug ???????technologie de telephone portable gps tracking Telechargement gratuit de sms espion anti spyware cell phone ultimate bluetooth mobile phone spy software edition 2008 download telefono celular espia software blackberry tour
[url=http://archive.org/details/ametadgeo]Cell Phone Surveillance Applications[/url] [url=http://archive.org/details/acomosdup] Spy Kids 4 Hela Filmen Online Titta [/url] [url=http://archive.org/details/neradened]Telefon Spion Programvara Gratis Hamta Blackberry[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Cell Control Remote Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/acdocwece]Opinioes Dos Clientes Celular Espiao Pro[/url] http://archive.org/details/landlereda controle van cellulitis (sinaasappelhuid) iPhone 4-Spion-Software-uk telefon tracker gps-sparning gratis nedladdning spy equipment cell phone monitoring Du kan spara mobiltelefon avstangd leer spy vs spy comics online Spy optik cooper polariserade

Anonym sa...

[url=http://is.gd/YQX4gm][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/provwilama] IPhone 5 Spy Software Gratis [/url] [url=http://archive.org/details/lsetmibirgolf] Instalacao Remota De Software Espiao Do Telefone Celular [/url] [url=http://archive.org/details/pitennosu]Hur Fungerar Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy[/url] http://archive.org/details/velcacomgesp aplicacion para el iphone gratis para espiar mensajes de texto cell phone text spionera Spion-Software fur Handys in Indien Spy camera hanger como posso ver tmobile on-line de mensagens de texto Comment faire pour espionner un telephone cellulaire en ligne gratuite spy text messages free online
Trace Telephone Fixe Telephone Numero Emplacement Gratuit
Basta Mobiltelefon Spionverktyg
http://www.ocz-online.de/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=16 http://forum.russeeds.com/posting.php?mode=post&f=2 McDonalds happy Meal Spy Gear Spielzeug ???????technologie de telephone portable gps tracking Telechargement gratuit de sms espion anti spyware cell phone ultimate bluetooth mobile phone spy software edition 2008 download telefono celular espia software blackberry tour
[url=http://archive.org/details/ametadgeo]Cell Phone Surveillance Applications[/url] [url=http://archive.org/details/acomosdup] Spy Kids 4 Hela Filmen Online Titta [/url] [url=http://archive.org/details/neradened]Telefon Spion Programvara Gratis Hamta Blackberry[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Cell Control Remote Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/acdocwece]Opinioes Dos Clientes Celular Espiao Pro[/url] http://archive.org/details/landlereda controle van cellulitis (sinaasappelhuid) iPhone 4-Spion-Software-uk telefon tracker gps-sparning gratis nedladdning spy equipment cell phone monitoring Du kan spara mobiltelefon avstangd leer spy vs spy comics online Spy optik cooper polariserade

Anonym sa...

Jag var på intervju idag hos Appco group, eller föredetta Cobra group. Innan intervjun hade jag googlat appco group utan att hitta något märkligt, vilket jag tog som ett positivt tecken.

Under själva intervjun hade jag en dålig magkänsla. Jag fick inte veta vad lönen låg på, detta skulle jag få reda på "under nästa intervju!". Jag stod på mig och ville veta vad grundlönen låg på, men fick inget annat svar än att det finns grundlön och jag skulle få reda på den senare. Han berättade ingenting om hur många timmar man skulle jobba/vecka heller. Dock fick jag reda på att jag skulle värva månadsgivare åt rädda barnen, vilket jag tyckte lät bra.

Men som sagt hade jag kvar den där oron, så jag ringde rädda barnen, och ja, det stämde att de jobbade åt dem. Dock var jag fortfarande skeptisk och fortsatte googla, och till slut hittade jag den här bloggen av en slump. Jag har nu läst igenom nästan alla kommentarer och är nu säker på att jag ska tacka nej till provdagen. Tack så mycket!

Jun Li sa...

Kontakta mig på Facebook Jun Li har jobbat där 3 månader blev Sveriges bästa säljare. Fick ut som högst 28 tusen kr föreskatt men gjorde runt 40 tusen varje månad liksom folk gjorde 3 bredband eller telefoni och ja gjorde 15 varje dag .. Men aa man får inte ut lika mycke.. Blev högre än owner och jaaa dom hjärntvättar dig GROVT om du ska han en chans ska du vara smartare än dom när dom snackar shit så lyssnar du bara o skrattar.. För mig så fick jag efter 2 månadér sitta på ronni och manne kontor .. Och ja de klart man kände sig lyckad.. Och jag var 18 år bara och satt i kontor och intervjuade folk som var mycke äldre .. Men tänk efter nu VA FAN HJÄLPTE DET FICK DU BETALT NEJ? De som du fick ut var du TRODDE att du var klar för livet som en business man men sannningen var att du utbildade andra gratis med en levande på läppar ska du ut på fält och inte få något grund lön.. Efter jag blev Sveriges bästa säljare 4vekor i rad fick jag ett resa till Spanien de ja vill säga är att de lufter upp dig få dig leda andra få dig känna efter den känsla du aldrig känt förut de vill säga få dig leka att du var bäst och få digjå jobba övertid med mindre pengar så låt dom inte vinna .. Om du ku ska in i detta företag ta övergreppet om du gör 10000 ska du inte få 9999 boom direkt ska du snacka med dom.. Annars säger du att du slutar.. De va så ja gjorde första månad gjorde jag 35000kr fick ut 17000 dom sa massor me skit att de var ångerrätt o så ville ja kolla på papperna självklart.. Och dom sa att dom inte fick lämna ut va fan e de för SKITSNACK DE E FANNJAG SOM KÄMPAT FÖR VARJE JÄVLA SIGN! Jag svarade med att jag vill sluta.. Då blev dom rädd för jag var bästa säljare .. Så nästa månad fick jag ut 28000kr föreskatt det hela sluta med dom bjöd mig på en resa till Spanien HAHA med ronni klemmesen och jag tänkte innan ja skulle åka att ja ska vara där för jävlas festa sönder och sluta direkt efter HAHA kan ni tänka att dom bjöd mig på en resa med mina egna pengar HAHA jag va där bodde 5 stjärnor hotel Festa allt och ronni betalade allt när ja kom tbx slutade jag HAHAHA DÄR FICK DU FÖR LURA ALLA UNGDOMMAR De enda bra där är du få träffa nya vänner varje dag och du får ett bra syn på den riktiga värld som börja att komma. Ha de bra! Hoppas ni fick ut en del om företaget. Mer info kontakta mig på Facebook Jun Li eller skicka ett sms 0739255931. Bara kul snacka skit med folk som oxå arbetat med för kolla va de har försökt med dig vad de har snackat med dig HAHA

Jun Li sa...

Kontakta mig på Facebook Jun Li har jobbat där 3 månader blev Sveriges bästa säljare. Fick ut som högst 28 tusen kr föreskatt men gjorde runt 40 tusen varje månad liksom folk gjorde 3 bredband eller telefoni och ja gjorde 15 varje dag .. Men aa man får inte ut lika mycke.. Blev högre än owner och jaaa dom hjärntvättar dig GROVT om du ska han en chans ska du vara smartare än dom när dom snackar shit så lyssnar du bara o skrattar.. För mig så fick jag efter 2 månadér sitta på ronni och manne kontor .. Och ja de klart man kände sig lyckad.. Och jag var 18 år bara och satt i kontor och intervjuade folk som var mycke äldre .. Men tänk efter nu VA FAN HJÄLPTE DET FICK DU BETALT NEJ? De som du fick ut var du TRODDE att du var klar för livet som en business man men sannningen var att du utbildade andra gratis med en levande på läppar ska du ut på fält och inte få något grund lön.. Efter jag blev Sveriges bästa säljare 4vekor i rad fick jag ett resa till Spanien de ja vill säga är att de lufter upp dig få dig leda andra få dig känna efter den känsla du aldrig känt förut de vill säga få dig leka att du var bäst och få digjå jobba övertid med mindre pengar så låt dom inte vinna .. Om du ku ska in i detta företag ta övergreppet om du gör 10000 ska du inte få 9999 boom direkt ska du snacka med dom.. Annars säger du att du slutar.. De va så ja gjorde första månad gjorde jag 35000kr fick ut 17000 dom sa massor me skit att de var ångerrätt o så ville ja kolla på papperna självklart.. Och dom sa att dom inte fick lämna ut va fan e de för SKITSNACK DE E FANNJAG SOM KÄMPAT FÖR VARJE JÄVLA SIGN! Jag svarade med att jag vill sluta.. Då blev dom rädd för jag var bästa säljare .. Så nästa månad fick jag ut 28000kr föreskatt det hela sluta med dom bjöd mig på en resa till Spanien HAHA med ronni klemmesen och jag tänkte innan ja skulle åka att ja ska vara där för jävlas festa sönder och sluta direkt efter HAHA kan ni tänka att dom bjöd mig på en resa med mina egna pengar HAHA jag va där bodde 5 stjärnor hotel Festa allt och ronni betalade allt när ja kom tbx slutade jag HAHAHA DÄR FICK DU FÖR LURA ALLA UNGDOMMAR De enda bra där är du få träffa nya vänner varje dag och du får ett bra syn på den riktiga värld som börja att komma. Ha de bra! Hoppas ni fick ut en del om företaget. Mer info kontakta mig på Facebook Jun Li eller skicka ett sms 0739255931. Bara kul snacka skit med folk som oxå arbetat med för kolla va de har försökt med dig vad de har snackat med dig HAHA

Jun Li sa...

Kontakta mig på Facebook Jun Li har jobbat där 3 månader blev Sveriges bästa säljare. Fick ut som högst 28 tusen kr föreskatt men gjorde runt 40 tusen varje månad liksom folk gjorde 3 bredband eller telefoni och ja gjorde 15 varje dag .. Men aa man får inte ut lika mycke.. Blev högre än owner och jaaa dom hjärntvättar dig GROVT om du ska han en chans ska du vara smartare än dom när dom snackar shit så lyssnar du bara o skrattar.. För mig så fick jag efter 2 månadér sitta på ronni och manne kontor .. Och ja de klart man kände sig lyckad.. Och jag var 18 år bara och satt i kontor och intervjuade folk som var mycke äldre .. Men tänk efter nu VA FAN HJÄLPTE DET FICK DU BETALT NEJ? De som du fick ut var du TRODDE att du var klar för livet som en business man men sannningen var att du utbildade andra gratis med en levande på läppar ska du ut på fält och inte få något grund lön.. Efter jag blev Sveriges bästa säljare 4vekor i rad fick jag ett resa till Spanien de ja vill säga är att de lufter upp dig få dig leda andra få dig känna efter den känsla du aldrig känt förut de vill säga få dig leka att du var bäst och få digjå jobba övertid med mindre pengar så låt dom inte vinna .. Om du ku ska in i detta företag ta övergreppet om du gör 10000 ska du inte få 9999 boom direkt ska du snacka med dom.. Annars säger du att du slutar.. De va så ja gjorde första månad gjorde jag 35000kr fick ut 17000 dom sa massor me skit att de var ångerrätt o så ville ja kolla på papperna självklart.. Och dom sa att dom inte fick lämna ut va fan e de för SKITSNACK DE E FANNJAG SOM KÄMPAT FÖR VARJE JÄVLA SIGN! Jag svarade med att jag vill sluta.. Då blev dom rädd för jag var bästa säljare .. Så nästa månad fick jag ut 28000kr föreskatt det hela sluta med dom bjöd mig på en resa till Spanien HAHA med ronni klemmesen och jag tänkte innan ja skulle åka att ja ska vara där för jävlas festa sönder och sluta direkt efter HAHA kan ni tänka att dom bjöd mig på en resa med mina egna pengar HAHA jag va där bodde 5 stjärnor hotel Festa allt och ronni betalade allt när ja kom tbx slutade jag HAHAHA DÄR FICK DU FÖR LURA ALLA UNGDOMMAR De enda bra där är du få träffa nya vänner varje dag och du får ett bra syn på den riktiga värld som börja att komma. Ha de bra! Hoppas ni fick ut en del om företaget. Mer info kontakta mig på Facebook Jun Li eller skicka ett sms 0739255931. Bara kul snacka skit med folk som oxå arbetat med för kolla va de har försökt med dig vad de har snackat med dig HAHA

Jun Li sa...

Kontakta mig på Facebook Jun Li har jobbat där 3 månader blev Sveriges bästa säljare. Fick ut som högst 28 tusen kr föreskatt men gjorde runt 40 tusen varje månad liksom folk gjorde 3 bredband eller telefoni och ja gjorde 15 varje dag .. Men aa man får inte ut lika mycke.. Blev högre än owner och jaaa dom hjärntvättar dig GROVT om du ska han en chans ska du vara smartare än dom när dom snackar shit så lyssnar du bara o skrattar.. För mig så fick jag efter 2 månadér sitta på ronni och manne kontor .. Och ja de klart man kände sig lyckad.. Och jag var 18 år bara och satt i kontor och intervjuade folk som var mycke äldre .. Men tänk efter nu VA FAN HJÄLPTE DET FICK DU BETALT NEJ? De som du fick ut var du TRODDE att du var klar för livet som en business man men sannningen var att du utbildade andra gratis med en levande på läppar ska du ut på fält och inte få något grund lön.. Efter jag blev Sveriges bästa säljare 4vekor i rad fick jag ett resa till Spanien de ja vill säga är att de lufter upp dig få dig leda andra få dig känna efter den känsla du aldrig känt förut de vill säga få dig leka att du var bäst och få digjå jobba övertid med mindre pengar så låt dom inte vinna .. Om du ku ska in i detta företag ta övergreppet om du gör 10000 ska du inte få 9999 boom direkt ska du snacka med dom.. Annars säger du att du slutar.. De va så ja gjorde första månad gjorde jag 35000kr fick ut 17000 dom sa massor me skit att de var ångerrätt o så ville ja kolla på papperna självklart.. Och dom sa att dom inte fick lämna ut va fan e de för SKITSNACK DE E FANNJAG SOM KÄMPAT FÖR VARJE JÄVLA SIGN! Jag svarade med att jag vill sluta.. Då blev dom rädd för jag var bästa säljare .. Så nästa månad fick jag ut 28000kr föreskatt det hela sluta med dom bjöd mig på en resa till Spanien HAHA med ronni klemmesen och jag tänkte innan ja skulle åka att ja ska vara där för jävlas festa sönder och sluta direkt efter HAHA kan ni tänka att dom bjöd mig på en resa med mina egna pengar HAHA jag va där bodde 5 stjärnor hotel Festa allt och ronni betalade allt när ja kom tbx slutade jag HAHAHA DÄR FICK DU FÖR LURA ALLA UNGDOMMAR De enda bra där är du få träffa nya vänner varje dag och du får ett bra syn på den riktiga värld som börja att komma. Ha de bra! Hoppas ni fick ut en del om företaget. Mer info kontakta mig på Facebook Jun Li eller skicka ett sms 0739255931. Bara kul snacka skit med folk som oxå arbetat med för kolla va de har försökt med dig vad de har snackat med dig HAHA

Jun Li sa...

Kontakta mig på Facebook Jun Li har jobbat där 3 månader blev Sveriges bästa säljare. Fick ut som högst 28 tusen kr föreskatt men gjorde runt 40 tusen varje månad liksom folk gjorde 3 bredband eller telefoni och ja gjorde 15 varje dag .. Men aa man får inte ut lika mycke.. Blev högre än owner och jaaa dom hjärntvättar dig GROVT om du ska han en chans ska du vara smartare än dom när dom snackar shit så lyssnar du bara o skrattar.. För mig så fick jag efter 2 månadér sitta på ronni och manne kontor .. Och ja de klart man kände sig lyckad.. Och jag var 18 år bara och satt i kontor och intervjuade folk som var mycke äldre .. Men tänk efter nu VA FAN HJÄLPTE DET FICK DU BETALT NEJ? De som du fick ut var du TRODDE att du var klar för livet som en business man men sannningen var att du utbildade andra gratis med en levande på läppar ska du ut på fält och inte få något grund lön.. Efter jag blev Sveriges bästa säljare 4vekor i rad fick jag ett resa till Spanien de ja vill säga är att de lufter upp dig få dig leda andra få dig känna efter den känsla du aldrig känt förut de vill säga få dig leka att du var bäst och få digjå jobba övertid med mindre pengar så låt dom inte vinna .. Om du ku ska in i detta företag ta övergreppet om du gör 10000 ska du inte få 9999 boom direkt ska du snacka med dom.. Annars säger du att du slutar.. De va så ja gjorde första månad gjorde jag 35000kr fick ut 17000 dom sa massor me skit att de var ångerrätt o så ville ja kolla på papperna självklart.. Och dom sa att dom inte fick lämna ut va fan e de för SKITSNACK DE E FANNJAG SOM KÄMPAT FÖR VARJE JÄVLA SIGN! Jag svarade med att jag vill sluta.. Då blev dom rädd för jag var bästa säljare .. Så nästa månad fick jag ut 28000kr föreskatt det hela sluta med dom bjöd mig på en resa till Spanien HAHA med ronni klemmesen och jag tänkte innan ja skulle åka att ja ska vara där för jävlas festa sönder och sluta direkt efter HAHA kan ni tänka att dom bjöd mig på en resa med mina egna pengar HAHA jag va där bodde 5 stjärnor hotel Festa allt och ronni betalade allt när ja kom tbx slutade jag HAHAHA DÄR FICK DU FÖR LURA ALLA UNGDOMMAR De enda bra där är du få träffa nya vänner varje dag och du får ett bra syn på den riktiga värld som börja att komma. Ha de bra! Hoppas ni fick ut en del om företaget. Mer info kontakta mig på Facebook Jun Li eller skicka ett sms 0739255931. Bara kul snacka skit med folk som oxå arbetat med för kolla va de har försökt med dig vad de har snackat med dig HAHA